Viime aikoina olen tehnyt tosi hyviä kirpparilöytöjä! Nyt jopa innostuin kuvaamaan niitä, joten tekin pääsette osallisiksi aarteistani. Katsotaas mitä olen kirpparipöydistä kaivellut.


Ihana iso sinivihreä lasikulho! Tämä maksoi huimat 5 euroa ja sijoittui olohuoneeseemme, ainakin väliaikaisesti..
 


Hopeanvärinen lautanen kolmella eurolla. Tämän tiesin heti päätyvän kynttilöiden alustaksi. Ruusu-, pallo- ja marmorikynttilä ovat joululahjoja, muut Tiimarista.

 

 
Ja lisää kynttiläjuttuja! Päätin tässä joku aika sitten, että alan kerätä hopeisia tai vähintäänkin hopeanvärisiä kynttilänjalkoja. Tavoitteena on saada pöytä täyteen kimallusta.. Etummaiset kaksi löysin kirpparilta 2e / kappale. Koristeellisemmat sain joululahjaksi.Vaatteitakin on tarttunut mukaan, nämä kaikki löysin samalla kertaa! Yleensä löydän harvoin vaatteita kirpparilta, joten yllätyin positiivisesti. Ylimmäisenä ehdottomasti paras löytöni, Gina Tricot'n liituraitableiseri, hinta 4,5 e! Ei tarvinnut kahdesti miettiä ostanko vai en, kun istuvuuskin oli täydellinen. Seuraavana parin euron löytöni, pitkä violetti toppi ja villikuosinen mekko. Mekon olkaimia täytyy vähän lyhentää, mutta muuten ihana mekko kesää varten.Ja eivätpä löydöt tähän lopu! Vitosella irtosi Viivi & Wagner palapeli. Loisto-ostos ajatellen pitkään riivannutta palapelinkokoamishimoani. Lukuintoon löysin myös pitkään kirjakaupoista etsimäni Kate Jacobsin Pieni lankakauppa - pokkarin. Vaivaiseen neljän euron hintaan. Siitä en saanut säädyllistä kuvaa, mutta onpa tässä näitä kuvia muutenkin jo aika lailla. Vielä yhden pienen jutun olen löytänyt, mutta se liittyy oleellisesti erääseen toiseen aiheeseen.

On ne kirpparit vaan ihmeellisiä paikkoja, joskus.