Jes, tänään olikin vapaapäivä. :) Sen kunniaksi kävin toisen puoliskon kanssa shoppailemassa oikeen kirpparilla ja Prismassa:D Kirpparisaalis jäi olemattomaksi mutta Prismasta löytyi pari kivaa juttua. Toista niistä olin jo pitkään kirppareilta metsästänyt ja toinen on tarpeellinen heräteostos. Mutta kerron niistä tuonnempana.

Ostosreissun jälkeen pitkäaikainen ystäväpariskuntamme tuli auttamaan meitä rocky roadin syönnissä:D Siinä sivussa pelailtiin Scrabblea. Vieraillamme oli onnetar matkassa, sillä he ylsivät kaksoisvoittoon. Isäntäpari sai tyytyä katkeraan kaksoishäviöön. Tämä kostetaan vielä.. ;D

(Kuva on lavastettu)

No nyt päästän teidät jännityksestä ja näytän mahtavat löytöni :) Näistä tulee loistavaa materiaalia tulevia askarteluprojekteja varten.

Ensin nämä pikkulasten magneettikirjaimet. Tämmösiä oon jo kauan kaivellu kirppareilta, mutta ei vaan oo löytyny. Kukaan ei ilmeisesti koskaan kyllästy näihin.. Prismasta sitten vimein löysin nämä ja olihan ne pakko ostaakkin. Tulevaisuudessa ainakin osa näistä saa ylleen mustan tai valkoisen maalipinnan ja ehkä jopa muovitimantteja. Se projekti tulee kyllä ansaitsemaan ihan oman postauksen..

Ja tässä se heräte.. Ihanakuvioinen ja kauniin värinen lahjapaperi. Tällä aion päällystää kenkälaatikon tai vastaavan säilytyslaatikoksi. Noi värit sopii täydellisesti meidän olkkariin..Täs kuvassa noi värit näyttää kyllä ereiltä ku luonnossa, mut kyllä tää asiansa ajaa.

Siinä kaikki tältä päivältä. Hyvää tiistain jatkoa!