Tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata, että blogissani on viimein omannäköiseni ulkoasu. Pientä viilausta se ehkä vielä tarvitsee.. Mutta kelvatkoon inspiraation iskemiseen asti. Tämäkään muutos ei olisi tapahtunut ilman rakasta ATK-tukimiestäni.

Muutamaan päivään (lue: melkein viikkoon) en ole "ehtinyt" kirjoittaa tänne yhtään mitään. On ollut niiiiin paljon muuta tekemistä. Esim. isäinpäivä meni kakkua mussuttaessa.. Seuraavaksi näettekin, mimmoista herkkua iskälle ja meille oli tarjolla.

En saanut kuvaa koko kakusta, sillä syöjät olivat kuvaajaa vikkelämpiä:D Tuo on siis Daim- piiras tai kakku , jonka alkuperäinen resepti on Hellapoliisilta. Daimin sijasta tosin käytin daim-suklaata, koska äiti oli ostanut sitä. "Väärästä" suklaasta huolimatta kakku maistui namilta ja hupeni nopeasti.

Esittelin joku aika sitten ostamaani lahjapaperia. Eilen se sai kokea saksien, liiman ja teipin käsittelyn, kun päällystin paperilla kenkälaatikon. Ajattelin vielä taiteilla lootaan jonkinmoisen etiketin, josta selviää sisältö: Kynttilöitä.

Ja vielä yksi asia: matonkuteesta virkatut korit. Niidenkin tekemistä suunnittelin, suunnittelin ja suunnittelin.... Mutta nyt on jo kaksi pientä koria tehtynä Suuren Käsityölehden ohjeella. Innostuin kuvaamaan toista niistä, koska se näyttää niin kivalta täynnä lankaa.

Nyt onkin parasta lopettaa, etten käytä kaikkia postausideoitani yhdellä kertaa. Ja ettei tämä mene enää YHTÄÄN sekavammaksi.