Viimeksi postaamani mustavalkoiset sisustuskuvat saivat aikaan jo yhden pienen muutoksen.. Samana iltana nimittäin kaivoin esille mustan kontaktimuovini ja päätin raidoittaa eteisen kaapin uuteen uskoon. Ei siis muuta kun leikkaamaan muovista suikaleita ja mallaamaan niitä oveen, Onneksi kontaktimuovi irtoaa ja tarttuu helposti uudelleen.. :D Hetken aherrettuani ja monta metriä leikattuani lopputulos oli tämä:

Päätin raidoittaa vain tuon yhden oven, jotta lopputuloksesta ei tulisi liian sekava ja migreeniä aiheuttava. Muovikin kyllä osoitti loppumisen merkkejä, joten parempi lopettaa ajoissa. (Villeissä kuvitelmissani olin jo raidoittamassa kaikkia eteisen seiniä :D) Tässä samalla voisin esitellä eteisen kokonaisuudessaan.

Tuossa näkymät ulko-ovelle. Eteismme on siis mallia käytävä, josta lähtee ovet asunnon kaikkiin muihin huoneisiin. Varsin hankala sisustettava siis. Ainoat huonekalut ovat tuo Ikean jakkara sekä yksi pikku laatikosto, jota en näköjään muistanut kuvata. Kokovartalopeili on pakollinen, suurentaa tilaa ja ennen ulos lähtöä voi tarkistaa olemuksensa. 

Yllä vielä sydämellinen eteisen matto sekä Pariisi-juliste. Mustavalkoisen värimaailman rikkoo vain edellisten asukkaiden maalaama limenvihreä seinä. Sinänsä pirteä väri, joskus tykkään siitä ja joskus tekisi mieli maalata seinä jollain aiiivan muulla.. Onneksi niitä ovia on aika monta, joten vihreän osuus ei ole niin valtava.

Näiden lisäksi haluaisin eteiseen vielä jonkun korkean mutta kapean laatikoston/hyllyn, jonne voisi säilöä kaikenlaista eteiskamaa: kenkiä, huiveja, pipoja.. Ja aina ne joka puolella lojuvat avaimet ja käsilaukut.

Ehkäpä joku tämän Ikean Malm-lipaston tyylinen, värinä joko musta tai valkoinen. Jos olisin yhtään rahakkaampi, valkkaisin varmasti jotain Muuramen valikoimista. Tähän tyyliin:

Ihanan selkeää ja ajatonta, vai mitä? Noitakin voisi ehkä raidoittaa sillä kontaktimuovilla, tai päällystää yhden laatikon etuosan. Saisi omemman näköisiä tehtyä. Mutta opiskelijabudjetilla on vielä vähän aikaa kestettävä niitä ajelehtivia eteiskamoja ja vihreitä seiniä.