Onhan tässä jo aikakin tehdä vuoden ensimmäinen postaus. Kerronpa vähän hiljaiselon ajoista.

Joulu meni mukavasti syödessä, löhötessä ja sukuloidessa. Lahjojakin tuli jonkin verran, olin siis kiltti:D Ainakin Koko-astiakokoelmani karttui mukavasti ja olohuone sai uuden kattovalaisimen. Keittiönpöydän laitekokoelmakin sai uuden tulokkaan: vedenkeittimen. Astiatkin kuivataan meillä nykyään uusiin pyyhkeisiin. Näistä kuvia laitain sitten, kun teen olkkari, keittiö ja astiapostaukset :) Niitä odotellessa.

Välipäivät menivät joulusta palautuessa:D Erikoisin juttu oli, kun käytiin Hämeenlinnassa roudaamassa pikkusiskon kamat kämpästä toiseen. Samaan reissuun sisällytettiin pikakierros Hämeenlinnan suurkirpparilla. Ihana paikka!
Ehdottomasti sellainen, jonne haluan uudestaan ja ajan kanssa!  Löydökseni esittelen myöhemmin.

Uusivuosi vietettiin kavereitten kanssa hauskoissa merkeissä. Pari rakettia ammuttiin ja tehtiin hyvää ruokaa, nam. Vuoden vaihtuessa seurasimme kaupungin vaikuttavaa ilotulitusta. Ilta jatkui karaokella ja villillä tanssimisella.

Koulu alkoi kolmas päivä, tosin heti oli pitkä viikonloppu loppiaisen vuoksi. Sen vietimme poikaystäväni porukoilla, sielläkin päin sukuloitiin ja vain oltiin. Eilen illalla kotiuduttiin sieltä. Tämä päivä onkin mennyt totutellessa arkeen ja suunnitellessa uusia projekteja. Ai niin, joulukoristeet laitoin tänään pois. Niitä ei enää tähän aikaan vuodesta jaksa katsella.

Laitan vielä loppuun yhden kuvankin, ettette aivan puudu tästä kirjoituksen määrästä :D

Pitkulainen jämälankatyyny ja kaksi viime vuonna koulussa tehtyä uniikkityynyä. Kuvion suunnittelin ja maalasin kankaalle painoväreillä. Ethän kopioi kuosiani, kiitos. Näyttävät yllättävän kivoilta yhdessä:)

Hyvät vuodenjatkot vain :)