Se olis taas maanantai, uuden viikon alku :) Maanantain väsyneitä fiiliksiä piristin leipomalla minttusuklaakakun, joka juuri tuli uunista. Siitä kirjoittelen sitten myöhemmin, koska tänään ajattelin esitellä pari lähiaikoina valmistunutta projektiani. Tässä tulee, are you ready? ;D

Ideana siis oli päällystää Ikean peruskehykset kirpparilta löytämilläni kultanapeilla. Pari kuukautta keräsin voimia tähän vaativaan juttuun :D Osasyynä prokkiksen viivästymiseen oli kuumaliimapyssyn puuttuminen.. Kun sain sen hankituksi, niin valmista tuli hetkessä! Seuraavaksi siis lopputulos.

TADAA! Tommonen bling-bling elementti siitä syntyi. Tos yläällä noi nurkkanapit meni vähän oudosti, mutta virhehän on käsityön merkki, eikös?? ;)

Tuossa kuvassa onkin kolme mun tekemään juttua. Noi mustat "krotiilinnahka" -tyynyt oon ommellu jo pari kuukautta sitten. Ton neulotun innostuin tekemään, kun löysin äitin varastoista kivoja lankoja. Toi valko-sini-punakirjava lanka näyttää yksistään järkyltä, mutta kivempiin lankoihin yhdistettynä se näyttääkin hyvältä. Nuo muut langat on Novitan Rose mohairin eri värejä, ja toi sinisen kirjava on Cocosta. Tyynylle on valmistumassa myös pitkulaisempi kaveri.

Pakko oli vielä kuvata lähikuvaa tuosta. Eikö näytäkin pehmeän lämpimältä.. :)

Huomenna oon menossa kirpparikierrokselle, toivottavasti löydän jotain kivaa.. Siihen asti MOIKKA!