Titititiiii, nyt olis luvassa kuvia rempatusta makkarista! Harmikseni en kyennyt valitsemaan parasta ehkä kolmesta "ennen"-kuvasta, joten joudutte olemaan ilman. Mutta kerrottakoon, että tapetti oli kulahtaneen vaaleansininen ja katonrajassa oli kukkaboordi. Mikään muu asia ei sitten olennaisesti muuttunutkaan, vaikka lattian olisinkin mieluusti repinyt auki.. Ja ikkunanpokat olisi voinut maalata, listat vaihtaa, katon uudistaa... Huh huh, nämä hommat ehkä ensi elämässä. Joo nyt se mitä te kaikki ootte odottaneet: lopputulos!

Tässä ekana sänkyseinä, tapetoinniltaan parhaiten onnistunut. Oikealla oleva ovi jäi puuttumaan. Seinien väri vaihtui siis raikkaan valkoiseen hohtavakuvioiseen tapettiin, joka varmasti miellyttää monia, vuokralla kun ollaan. Omaan kämppään olisin ehkä valinnut jotain räväkämpää, mutta tykkään tosi paljon tästäkin vaihtoehdosta. Muu värimaailma noudattaa aika lailla musta-pinkki-punainen- linjaa.

- valaisin: lapsuudenkodista (näyttää kuvassa aivan tuntosarvilta:D)

- päiväpeitto ja pinkit tyynyt Ellokselta

- punainen laatikosto Ikean Helmer, kuvakollaasi omaa tuotantoa

- mustat tyynyt äidin ompelemat ja kukkatyyny omin kätösin koulussa värkätty

Tässä ikkunaseinää, joka on siis vastapäätä sänkyseinää. Rajasin strategisesti miesasukin valtakunnan/peliluolan pois kuvasta:D Osa siitä tosin pilkottaa tuolta oikeasta reunasta.. Ja tosiaan vasemmalla näkyvä seinä on pyhitetty vaatekaapeille, jotka nekin kummasti näyttävät paremmilta uuden seinävärityksen myötä. Lattian kamaluudesta ei vaan pääse mihinkään, ruskeasävyinen muovimatto triplaYÄK!

- verho: Vallilan Kelohonka, siskoni hoiti ompelun

- matto: äitini matonkuteesta virkkaama

- valaisin: pakon edessä vanhemmilta peritty, vaihtoon menossa!!

Hups, varpaatkin päätyi kuvaan.. Ja toi lattia ei parane vaikka sitä monesta kulmasta katsoo.

Tässä vielä vanhojen kaappien piristysidea: värillisestä kontaktimuovista leikatut kuviot. Toimii ainakin meillä.

Ja loppuun vielä kuva siitä, miltä meillä näyttää, kun sänkyä ei jaksa pedata loppuun.. Petivaatteina tällä kertaa viime vuoden toivotuin joululahja, Finlaysonin Optinen Omena - setit.

Loppuun vielä pakollinen kysymys: Mitäs pidätte tapetista ja sisustuksesta yleensä?

Lukijan pyynnöstä vielä lähikuvaa tapetista :)