Jälleen kerran viikonloppu kului huolestuttavan nopeasti. Mutta oli sitäkin hauskempaa. :) Vaikkakin olin lauantaina töissä.. Mutta ei siitä sen enempää, siirryn mielenkiintoisempaan aiheeseen. Kävin tosiaan myös parhaan ystäväni kanssa shoppailemassa lauantaina. Vaikka aikaa ennen kauppojen sulkeutumista oli vain muutama tunti, niin kummasti sitä vain löytyi ostettavaa. Enemmänkin olisi löytynyt, jos rahatilanne sen sallisi. Esittelenpäs teille vähän löydöksiäni.

Tähän Sisters Pointin leopardijakkuun ihastuin heti ensimmäisessä kaupassa. Onnekseni se näytti myös hyvältä päällä, joten nyt se komeilee vaatekaapissani. Tämä sopii tosi hyvin mustan topin ja farkkujen kanssa, pikkumustan kaverina.. Oivallinen pikkujoulukauteen! Kesällä tätä taas voi käyttää takkina, joten ympärivuotiseen käyttöön tämä päätyy:) Vielä ihanemman tästä tekee nuo söpöt napit. Väri muuten näyttää oikeammalta tuossa alimmaisessa kuvassa.

Hetken aikaa olen myös haaveillut jonkinlaisesta talvimekosta. Löysin sitten H&M:ltä tuollaisen perusmekon, vieläpä edullisesti! Tuota aion käyttää sukkisten ja neulomieni ylipolven villasukkien kanssa. Kuvaa varten asustin sen vähän juhlavammin ketjukaulakorulla ja sähäköillä sukkiksilla. Ne ovat peräisin Kappahllilta tai Lindexiltä, en muista kummasta koska sekoitan ne kaupat aina keskenään :D 

 

Eikä siinä vielä kaikki! Pomoltani ostin nämä kengät. Mulla ei ikinä oo ollut 12 sentin korkoja:D Mutta harjoittelen kovasti niillä kävelyä katseilta piilossa. Toiveissa on kopistella näissä vielä jonain päivänä ihmisten ilmoilla. Pakkohan näin ihania kenkiä on päästä esittelemään.

Tämä päivä on mennyt pääosin löhöillessä. Viideltä käytiin tosin vilkaisemassa kaupungin joulunavausilotulitus, siinä taas ammuttiin rahaa taivaisiin.. Mutta oli kauniita raketteja. Siitä sitten mentiin vielä kaveriparin luo teelle. Kiitos vielä heille seurasta :)

Menenpäs tästä opettelemaan korkkarikävelyä :D Näkemiin.