Nyt viimein sain aikaiseksi kuvata niitä jouluvaloja. Onhan ne tässä jo parisen viikkoa killuneet paikoillaan.. Väsäsin niistä kollaasin, koska en jaksanut alkaa kymmentä eri kuvaa siirtämään tällä maailman nopeimmalla netillä :D Tässä olkaa hyvät.

Vasemmalta löytyy makuuhuoneen pinkit sydänjouluvalot. Keksin ripustaa ne verhonipsuihin, joka on osoittautunut varsin käteväksi ratkaisuksi. Kauniisti heijastavat pinkkiä valoaan tapetin kautta:) Nämä valot on aikoinaan hankittu Tuurin ihmemaasta.

Ylhäällä keskellä onkin uusin jouluvaloperheemme tulokas, led-tähti hopein helmikoristein. Tämä koristaa keittiömme ikkunaa ja löytyi yllätys, yllätys Tuurista. Tästä valosta pidän kyllä ehdottomasti eniten. Tosin uutuudenviehätyksellä voi olla osansa asiassa..

Keskellä alhaalla kirkkaat sydänvalot, jotka kiersin kynttiläkruunun ympärille. Olohuoneessa roikkuu tämä ihmeellisyys. Kätevää muuten, kun näin vanhassa talossa on pistorasia katossa ja valon saa kytkeä päälle katkaisijasta. Ainoa miinus onkin katonrajassa oleva ylimääräisen johdon möykky:D Mutta ei välitetä siitä.

Oikealla on olohuoneen toinen kyhäelmä, höyhenpallovalosarjalla koristettu peilikukkapöytä. Näyttää kivalta, kun valo kertautuu peilin kautta:)

Siinä olikin toistaiseksi kaikki valot. Menenkin nauttimaan niiden luomasta tunnelmasta piparien ja glögin kera, nams :)