Tänään tajusin, että jouluun on enää reilu kuukausi aikaa. Tästä syystä päätin listata muutamia lahjatoiveita. Olkoon tämä lista myös apuna läheisilleni, jotka tuskailevat lahjaostoksilla.

Kalevala korun My Saaga - sarjaan ihastuin heti. Nominationin keräilykorut eivät ole ominta tyyliäni, joten ilahduin valtavasti tälläisestä vaihtoehdosta. Ensimmäiseksi toivonkin mustaa nahkanauhaa ja siihen jonkun kivan helan. Tässä kuvassa olevista heloista pidän kaikista. Korussa on ihanaa myös se, kun sitä voi muokata mielensä mukaan.

Seuraavaksi Iittalan mustavalkoiset Taika-astiat. Näitä ihailen aina kun käyn Anttilassa tai vastaavassa. Erityisesti himoitsen tuollaista isoa mukia, mutta on ne jälkkärikulhotkin ihania. Ja lautaset. No joo, myönnetään: ne kaikki on kivoja.

Selatessani löysin myös tämän ihanan Taika-rasian. Purkkeja ja purtiloita ei voi koskaan olla liikaa.

Pehmeätkin paketit ovat toki tervetulleita. Eniten mieltäni (ja minua) lämmittäisi joku pehmeä aamutakki. Kuvassa oleva H&M:n versio näyttää kivalta ja pehmoiselta. Siihen olisi mukava kääriytyä ja laittaa villasukat jalkaan. Mikä nautinto se olisikaan!

Jottei elämä kävisi liian mustavalkoiseksi, pitää lisätä väriä! Ja sitähän löytyy näistä Kartellin Stone- jakkaroista. Eniten tykkään kirkkaasta, punaisesta ja sinisestä. Tämä pieni mutta niin ihana blingbling-jakkara kulkisi varmasti mukanani loppuelämän.
 

P.S. Joulupukki, jos olet olemassa, teet ainakin yhden ihmisen onnelliseksi toteuttamalla edes jonkun näistä toiveista. Mielellään tuon viimeisen. Kiitti ja moi.