Viimein nuo sai ton fb-connectin toimimaan! Toisaalta mulla ei viime päivinä olis ollut edes aikaa kirjotella tänne.. Koska suuri osa vapaa-ajastani on mennyt makkaria rempatessa. Tämä kuningasidea sai alkunsa sunnuntaina, kun oltiin kavereilla kylässä. (Tuntemattomille tiedoksi: tapetointi-idea on muhinut päässäni jo tänne muutosta asti, eli n. 2 vuotta:D)

Enää en edes muista kuinka keskustelu ajautui kohtaan: Mennään repimään tapetteja meidän makkariin!! Siitä sitten karautettiin Prisman kautta tänne, siirrettiin kaikki huonekalut ja muu tavara olkkariin, ja aloitettiin repiminen. Seuraavat viitisen tuntia kului kuunnellessa reps- ja suihk- ääniä (kasteltiin tapettia suihkepulloilla). Välillä yritettiin keskustellakin jotain, juttujen taso oli kyllä hieman väsynyttä:D Kuvia en siinä tekemisen innossa harmikseni muistanut ottaa.

Urakka ei kuitenkaan tuossa ajassa valmistunut, tänään vasta saatiin kaikki seinäpaperit irti. Tänään käytiin myös valkkaamassa tapetit ja ostettiin kaikki tapetointiin liittyvät tarvikkeet. Enää onkin tekemättä seinien pesu maalipesulla, pohjamaalaus ja viimeinkin se tapetointi! En tajunnutkaan, kuinka paljon  pohjatyötä pelkkä tapiseeraaminen vaatii.. Tosiaan, en ole koskaan tapetoinut:D Vierestä olen kyllä sen nähnyt. Toivokaamme siis, että se on niin helppoa kuin kaikkialla väitetään.

Toiveissa on, että homma on valmis viikonlopun jälkeen, saapa nähdä.. Mutta sitten kun kaikki on valmista sisustusta myöten, esittelen uudistetun makkarimme ilolla täällä :D Siihen asti toivotan itselleni ja kaikille muille tee-se-itse naisille hyvää remonttionnea! Ja niille, jotka eivät remontoi, onnea muuten vain :)